Rejecocktail med mango

Eksotiske frugter og rejecocktail til 4 personer

Ingredienser

500 g Royal Greenland rejer
1 stor mangofrugt i små tern (gem en skive til pynt)
1 stor papaja i små tern (gem en skive til pynt)
Lollo biondo og frisee salat

Sauce
1½ dl crem fraiche, 18%
1½ dl kvark
¼ dl tomatpuré
1 tsk. balsamisk eddike
1 tsk. friskpresset citronsaft

Tilbehør
Tynde skiver mangofrugt og papaja
Royal Greenland skalrejer
Purløg

Fremgangsmåde

Ingredienserne til saucen blandes og stilles i køleskabet ca. 1 time, tildækket.
Anret salaten i portionsglas. Rejerne blandes med mango og papajastykker og fordeles på salaten.
Hæld saucen over og pynt med skiver af mango og papaja frugt, skalrejer og purløg.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik