header

Shawarma med pitabrød

Ingredienser

  • 50-75 g skært okse- og/eller lammekød pr. næse/pita
  • garam masala
  • citronsaft og lidt salt
  • olie til stegning
  • pitabrød

DRESSING:

  • yoghurt naturel, rørt op med lidt tahin (sesampasta)

GRØNTSAGER:

  • tomater i skiver
  • salat i strimler
  • bønnespirer

Fremgangsmåde

Kødet skæres i tynde strimler, drysses med 1 tsk. garam masala pr. næse, citron og lidt salt, trækker et par timer i en plasticboks eller skål.
Pitaerne lunes på en pande. Kødes steges på samme pande i lidt olie.
Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver.

Det skal være lidt stærkt – det luner.

Velbekomme.

Opskriften er bragt i samarbejde med VVSochbad.se