header

Pico Fajita i Soft Tortilla (4 Pers.)

Ingredienser

  • 500 g oksekød i strimler
  • 2 spsk. majsolie
  • 1 pose Santa Maria Tex Mex Fajita Marinade
  • Pico de Gallo
  • 4–5 tomater
  • 1 løg
  • 1/2 bdt. koriander
  • 1/2 dl milde
  • chilipebre
  • saft af 1/2 lime
  • 1 knsp. salt
  • Grov guacamole
  • 2 store velmodne avocado
  • 2 tomater
  • 1 lille skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • saft af 1/2 lime
  • 1 lille chili
  • 2 spsk. koriander
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 1 pakke Santa Maria Tex Mex Soft Tortillas

Fremgangsmåde

Steg kødet på en stor, varm pande i majsolie. Hæld marinaden over, og steg videre, mens der røres i ca. 4 –6 minutter.

Pico de Gallo
Fjern kernerne fra tomaterne og hak dem. Hak løget fint og skær korianderne groft. Fjern kernerne fra chilipebrene og hak dem. Bland alle ingredienserne og smag til med limesaft og salt.

Grov guacamole
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en ske.
Mos og rør avocadokødet. Flå tomaterne, fjern kernerne og hak dem. Hak skalotteløget fint og knus hvidløget. Tilsæt limesaften. Fjern kernerne fra chili, hak chili og koriander og bland alle ingredienserne. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Tip!
Du kan også skyde genvej ved at bruge Santa Maria Guacamole Mix.
Servering
Server kødet i de varme tortilla med Pico de Gallo, grov guacamole og evt. ekstra frisk koriander.

 

Velbekomme.