Kyllingesuppe

Ingredienser

  • 1 skrog fra 1 afgnasket stegt poussin
  • 1/2-3/4 liter vand
  • 1-2 håndfulde pastaskruer
  • salt, evt. hønsebouillon, hvis man har det

Tilbehør

  • Brød

Fremgangsmåde

Skroget fra gårsdagens stegte kylling kommes i en gryde og overhældes med en passende mængde vand, f.eks. en halv liter, og koges en halv times tid. Smag indimellem på suppen om den er ved at være god; når den er passende, hives skroget op, evt. kødrester pilles af og kommes tilbage i gryden. Flyder der opblødt skind eller lignende rundt i suppen, fiskes det op med en ske eller gaffel. Smages til med salt og tilsættes pastaskruer. Når pastaen er mør, serveres suppen med brød til.

 

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik