Kyllingesalat med ris (2 personer)

Ingredienser

  • 50 gram ris
  • 150 gram kogt eller stegt kyllingefilet
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ grøn peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • ca. 5 cm. agurk
  • Dressing:
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Kog risene og afkøl.
Skær peberfrugt i små tern. Skræl agurken og del den på langs. Fjern kernerne og skær i skiver.
Skær kylligekødet ud i tern.
Bland grøntsager, kylling og ris i en skål.
Rør olie og vineddike sammen og smag til med hvidløg, salt og peber.Hæld dressingen over salaten.

Serveres som forret/selvstændig ret, evt. med brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik