Krydret laks i gylden sauce

Ingredienser

  • 1 lakseside, midterstykke med skind, 850 g

 

Marinade

  • 2 spsk olie
  • 1½ tsk masala
  • 2 tsk oregano
  • ¾ tsk salt

Sauce

  • 2 gule peberfrugter
  • 150 g gule cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk oregano
  • ½ tsk salt
  • groftkværnet peber
  • maizena
  • citronsaft

Fremgangsmåde

Skær laksesiden i fire stykker og læg dem med skindsiden nedad i et porcelænstærtefad.

Rør marinaden sammen og fordel den over fisken. Tildæk fadet og lad fisken stå koldt til næste dag.
Hæld væde fra fadet. Tildæk fadet og tilbered i mikrobølgeovn ved 600 watt i 7½ minut.

Derefter på 250 watt i tre minutter.

Sauce: Purer peberfrugt, tomater og hvidløg i en foodprocessor. Svits pureen i olie i en sauterpande, tilsæt krydderier og lad den småkoge uden låg i cirka ti minutter. Jævn saucen med en smule maizena og smag til med lidt citronsaft.

Server retten med løse ris.

 

Velbekomme.

Comments

comments