header

Roastbeef med kartoffelsalat (4-6 pers.)

Ingredienser

  • Ca. 1 kg roastbeef i MesterKvalitet
  • 1 kg aspargeskartofler
  • 250 g fromage frais naturel 0,5%
  • 250 g Cheasy A38
  • 1 spsk. rørsukker
  • saft af 1/2 citron
  • 4 skalotteløg
  • 1 bdt. purløg
  • 10 cherrytomater
  • havsalt
  • friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Roastbeefen steges i ovn i fad i 10 min. på hver side ved 220°, hvorefter temperaturen sænkes til 190°. Kødet steges yderligere 30 min. på hver side. Hviler under et viskestykke i 15 min. inden servering.
Aspargeskartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver.
Dressingen laves af fromage frais, Cheasy A38, rørsukker, citronsaft, salt og peber samt finthakket skalotte- og purløg. Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes i salaten.

Tips: frisk klippet dild eller purløg smager godt i salaten.

Velbekomme.