Gyrosbøffer med græsk feta-kartoffelsalat (4 pers.)

Ingredienser

  • 4-8 stk. gyrosbøffer
  • 1 bk. babykartofler fra Nemme kartofler
  • olie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • salt, peber
  • 150 g feta i tern med oliven
  • 1 bk. salat f.eks. rucola, mizuna, feld eller salatkarseTilbehør: Brød

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte.
Steg kartoflerne ved middelvarme ca. 15 min. i lidt olie på en pande tilsat hvidløg og oregano. Krydr med salt og peber.
Brun først bøfferne 1 min. på hver side i lidt olie, og steg dem derefter 4-5 min. ved middelvarme på hver side afhængig af tykkelse.
Bland kartoflerne med feta, oliven og salat.

Dryp evt. med lidt eddike eller citron og servér salaten til bøfferne.

Velbekomme.

Tidligere artikelRoastbeef med kartoffelsalat (4-6 pers.)
Næste artikelGrøn kartoffelsalat med æg og bacon (4-6 pers.)