header

Brændende kærlighed (4 pers.)

Ingredienser

  • 1 ½ kg. kartofler
  • ca. 3 dl. mælk
  • 30-50 g. smør
  • salt og peber
  • 1 kg. letsaltet kogeflæsk
  • 3 løg
  • 1 bdt. persille

Fremgangsmåde

  • Kartoflerne skrælles og koges i usaltet vand.
  • Flæsket skæres i små terninger og kommes på panden. Når de er sprøde tages de af panden.
  • Løgene pilles og skæres i skiver. Løgene steges i pandefedtet.
  • De kogte kartofler moses. Mælken og smørret piskes i til en let mos.
  • Kom salt og peber i.
  • Kartoffelmosen kommes på et serveringsfad og flæsketerninger og løg kommes over.
  • Persillen hakkes og drysses over.
Opskriften er bragt i samarbejde med trampoliner fra Playzone.dk