header

Italiensk tomatsauce

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 ds. tomatpasta
  • 1-2 spsk. god jomfruolivenolie
  • 1 spsk. rødvinseddike el. ½ glas rødvin
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • 1/4 tsk. chilipulver
  • 1 spsk. sukker eller sirup
  • 2 dl. vand el. grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde

Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Bladselleri vaskes og skæres i små tern.
En smule olie opvarmes i en gryde og tilsættes løg, hvidløg og bladselleri, som svitses et minuts tid. Resten af ingredienserne tilsættes røres godt sammen.
Saucen koges i ca. 30 minutter, til en del af væsken er kogt ind.

Serveres straks

Velbekomme.

Bragt i samarbejde med Loftet.dk