header

Indisk suppe (stærk)

Ingredienser

  • 3 dl løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 skrællet, groftrevet, surt æble
  • 30 g smør
  • 1-3 spsk. karry
  • 1/2 spsk. gurkemeje
  • 1 spsk. mel
  • 1/2 l hønsebouillon
  • ca. 2-3 spsk. karry
  • 2 spsk. persille
  • 1 dl kogt ris
  • 1/2 citron

Fremgangsmåde

Hakket løg, fintsnittet hvidløg og groftrevet æblet svitses i smør med karry og gurkemeje. Drys mel over og spæd med suppe. Småkoger 1/2-1 time. Sies og smages til med citronsaft, salt og peber. Hakket persille drysses over.

Risen koges og presses op i 4 kopper, der er olieret, stødes ud og serveres på suppetallerkenen
Velbekomme.