
Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 ds. flåede tomater
- 1/4 tsk. knust tørret chili
- salt og peber
- 500g. tomater
- 500g. spagetti
- 1 bdt.bredbladet persille
- 30 sorte oliven (uden sten)
- bagepapir
Fremgangsmåde
- Olien varmes i gryden.
- Hvidløg pilles og svitses i olien. Hvidløget tages op.
- De flåede tomater kommes i gryden. og småkoger i ca. 20 min.
- Der smages til med chili, salt og peber.
- Saucen hældes i en foodprocessor.
- Derefter koges saucen til den er tyk og saucen stilles derefter til side.
- Tomaterne skoldes og flåes.
- Saft og kerner skrabes ud, og tomatkødet skæres i terninger.
- Spagettien koges.
- Spagettien, tomatsaucen, tomatterninger, persille og oliven blandes.
- Klip 6 store stykker bagepapir og fordel blandingen derpå.
- Pastaen pakkes ind.
- Pakkerne fordeles i en bradepande og kommes i ovnen ved 180 i ca. 20 min.
- Læg en pastapakke på hver tallerken.
- Papiret løsnes, så der kommer en lille åbning.
- Dryp med lidt olivenolie og drys med persille.