Indbagt pasta (6 pers.)

Ingredienser

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1/4 tsk. knust tørret chili
  • salt og peber
  • 500g. tomater
  • 500g. spagetti
  • 1 bdt.bredbladet persille
  • 30 sorte oliven (uden sten)
  • bagepapir

Fremgangsmåde

  • Olien varmes i gryden.
  • Hvidløg pilles og svitses i olien. Hvidløget tages op.
  • De flåede tomater kommes i gryden. og småkoger i ca. 20 min.
  • Der smages til med chili, salt og peber.
  • Saucen hældes i en foodprocessor.
  • Derefter koges saucen til den er tyk og saucen stilles derefter til side.
  • Tomaterne skoldes og flåes.
  • Saft og kerner skrabes ud, og tomatkødet skæres i terninger.
  • Spagettien koges.
  • Spagettien, tomatsaucen, tomatterninger, persille og oliven blandes.
  • Klip 6 store stykker bagepapir og fordel blandingen derpå.
  • Pastaen pakkes ind.
  • Pakkerne fordeles i en bradepande og kommes i ovnen ved 180 i ca. 20 min.
  • Læg en pastapakke på hver tallerken.
  • Papiret løsnes, så der kommer en lille åbning.
  • Dryp med lidt olivenolie og drys med persille.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik