header

Gullasch Gryde (4 pers)

Ingredienser

  • 375 g kalvekød i terninger
  • 50 g margarine
  • 1 løg
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1/2 spsk paprika
  • 2 røde tomater
  • 3 spsk tomatpure
  • 1/2 liter kogende Vand
  • 150 g spaghetti

 

Fremgangsmåde

Løget hakkes og brunes i de 50 g Margarine, til det er gyldent.
Kalvekødet blandes i og brunes under omrøring.
Gryden tages af blusset. Når det ikke syder mere, blandes paprika, salt og peber i og røres igennem.
Gryden sættes igen over blusset, ca 1/2 l vand tilsættes og bringes i kog,
Tomaterne skærei i terninger og kommes i gryden sammen med tomatpureen.
Koger færdig under sagte blus, i ca 1 time.

Spagettien koger med i retten den sidste 1/2 time.