header

GUISO (8 pers)

Ingredienser

  • 1 kg hakket oksekød
  • 2 pr. p store løg
  • 6 pr. p mellemstore kartofler
  • 1/2 pr. p hvidkålshoved
  • 3/4 kg gulerødder
  • 2 dl vand
  • bouillon af 1/2
  • bouillonterning
  • 1 1/2 dl ris
  • 2 pr. p tsk karry
  • salt
  • pebber
  • timian
  • 25 g margarine

 

Fremgangsmåde

Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes.
Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerøder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris.
Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes kryderier efter smag.
Retten småsnurre under låg i Ca. 1/2 time.

Guiso serveres med varnt flutes, øl og brændevin. Retten smager iøvrigt bedst andendagen.

Velbekomme.

Bragt i samarbejde med Naturskøn.dk