Fiskemousse


Fiskemousse

Ingredienser

  • 300 g torskefilet
  • 50 g blødt smør
  • 100 g flødeost
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 1 spsk citronsaft
  • 10 dråber tabasco sauce
  • ½ tsk muskatnød
  • ½ tsk salt

Tilbehør:

  • store kapers

Fremgangsmåde Fiskemousse

Læg fisken på et fad eller en tallerken, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovn ved 600 Wwatt i fire minutter. Afkøl fisken.

Kom fisk og smør i en skål og rør det sammen med en gaffel. Tilsæt flødeost og creme fraiche. Smag til med citronsaft, tabasco, revet muskat og salt. Afkøl inden servering.

Serveres med ristet brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik